28.3.2016

uusi facebookryhmä Stanssailijaleidit

Tervetuloa liittymään uuteen ryhmään facebookissa- Stanssailijaleidit! 



Ryhmä on suljettu ryhmä, joten lähetä liittymispyyntö mikäli haluat tulla mukaan!


-Stanssailijaleidit on nimestään huolimatta korttiaskartelijoiden ryhmä, jonka on tarkoitus koota ryhmäläisten kortteja valmiiksi tehtyihin kuvakansioihin aiheittain esim. hääkortit, rippikortit jne..

-Vaikka ryhmän nimi liittyy stanssaamiseen, kortit voivat olla ihan millä tahansa tekniikalla tehtyjä. Ryhmän nimi kirposi vain touhukkaasta ladyporukasta, joka on kerta toisensa jälkeen kokoontunut Villakeijun kaupan tiloihin askartelemaan Bigshottiensa kanssa.

-Omien korttien julkaiseminen on tarkoitettu antamaan ideoita muille ryhmäläisille.

-Ryhmä voi toimia myös keskustelu- ja neuvojenantokanavana askarteluun liittyen. Neuvominen on jokaisen henkilökohtainen asia eli kortin julkaiseminen ideaksi ei velvoita neuvomaan muita, vaikkakin neuvoa saa aina kysyä. Monesti jo pelkkä kuva riittää ideaksi ja muiden kortteja on ilo katsella.

-Ryhmä on Villakeijun sponsoroima ryhmä. Silloin tällöin arvotaan pieniä askartelutarvikepalkintoja korttejaan julkaisseiden kesken. Mainostaminen on sallittu ainostaan Villakeijulle.

-Kuvien yhteydessä voi halutessaan mainita käytettyjen tuotteiden merkit, nimet, ostopaikka yms. Mutta hintakeskustelut ja tilaamiskeskustelut suoraan yksityisviestiänä ryhmäläisten kesken.

-Noudatamme hyvän maun mukaista tapaa kommunikoida toistemme kanssa. Tämän ryhmän on tarkoitus olla hengähdyspaikka ja ideoita ja inspiraatiota antava, joskus raskaankin arjen ja elämäntilanteiden vastapainoksi. Kohdatkaamme siis toisemme ystävällisesti ja ymmärtäväisesti. Mikäli havaittavissa on pientäkään rätinää, rätisijät poistetaan ryhmästä melko vähin äänin.

-Kuvat mielellään suoraan albumeihin, mutta voit myös julkaista kuvan seinällä ja pyytää kuvan yhteydessä ryhmäläisiä lisäämään kuvaan albumiin.. Vain albumeihin lisätyt kortit osallistuvat palkintojen arvontaan. Kaikki voivat neuvoa toisiaan myös teknisissä asioissa, silleen ystävällisesti kannustaen ja neuvoen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti