1.3.2014

Kortteiluhaaste 3/2014

 PALKINTO ARVOTTU: Nro 28 Johanna, otahan yhteyttä palkintoa varten=)

Toivottavasti kukaan ei järkyty ku oon kerrankin ajoissa tän haasteen kanssa ;) Ihana kevätaurinko herätti aamulla, niin mikäs tässä on ollessa ;)

Ja UUTTA ! -Olen nyt koittanut perehtyä tuohon Inlinkz systeemiin ja kaverin avustuksella saanut muutettua asetukset siten, että nyt onnistuu suoraan koneelta kuvan lataaminen, ei siis tarvitse enää URL-osoitetta.

Maaliskuu bingoillaan, tässäpä olisi bingoruudukko tekstien alapuolella. Valitse yksi rivi vaakaan, pystyyn tai vinoon esim. lintu, strassi, ikkuna ja tee kortti, josta nuo elementit löytyvät. Voi osallistua niin monella kortilla kuin haluaa=) Jokaisesta kortista eri osallistumisilmoitus, siten jokainen kortti on oma "arpalippu" palkinnon arvonnassa.

Aikaa kortteilla on 31.3.2014 klo 23:30 saakka. Palkinto arvotaan noin viikon kuluessa haasteen päättymisestä ja toimitetaan noin viikon sisällä arpomisesta.

 Kortteilin tässä itsekin muutaman rivin mukaan.

Lintu, strassi, ikkuna

Kulkuväline, ruutua, strassi

7 kommenttia:

 1. no - ei se vaan onnistu kortin linkittäminen kuvineen. Löytyy lintu-raita-sydän kortti, vaikka kuva ei taaskaan onnistunut.

  VastaaPoista
 2. voisitko vielä kehitellä tätä linkitystä - liian vaikeaa... vai onko?
  -kristiina-

  VastaaPoista
 3. Voin kyllä vaihtaa tuon linkityssysteemin vaikka heti jos jollain on esittää parempia ideoita ?? ;) Tämän inlinkz systeemin lisäksi tiedän vain toisen, joku mr.magical widget tai jotain sinnepäin, mutta sen ohjeista en ymmärtänyt senkään vertaa, että olisin saanut sitä systeemiä lisättyä edes tänne haasteblogiin ;) Jos siis vastaavia (eli korttien kuvat pitäisi ilmestyä sivulle, ei pelkästään nimet) systeemejä löytyy, niin olen pelkkänä korvana ja otan myös käyttöohjeita vastaan, jotta osaisin sitten lisätä sellaiset uudet systeemit tänne sivuille ;) Se tuo Inlinkz systeemi on jonkun valmis tuotemerkki, en pysty vaikuttamaan siihen, ainoastaan maksan sen käytöstä ;) Tein kyllä kuvaohjeita linkittämisestä, lisäsin ne muutama päivä sitten, niitäkin kannattaa seurailla. Eikä ole vaarallista jos ei heti onnistu, poistan jälkeenpäin tyhjät ruudut =) =)=) Kesti tosin jonkin aikaa ennenkuin ymmärsin englanninkielisistä ohjeista miten saan poistettua jonkun toisen lisäämät kommentit tai linkitykset ;) ;) ;) Hilpeetä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteistasi ja kiitos ohjeista, mutta itsellä ei mennyt ihan nappiin niidenkään mukaan. En todellakaan itse ole tekniikan ihmelapsi - nytkin viimeisen yrityksen jälkeen jäi roskis-pönttö kuvan víereen. Itsestä on kiva käydä kurkkailemassa muiden blogeja, siksi kiva, että linkitys onnnistuisi. -kristiina-

   Poista
 4. Se on kyllä niin totta, että kiva katsella aina muiden blogeja ;) Minäkin usein käyn katselemassa muiden blogeja, etenkin jos näkee hienon kortin ni haluu nähä mitä kaikkee muuta se henkilö on tehnyt=) Mutta hyvinhän sinä olit saanut linkityksen onnistumaan.. ? ;) Kävin meinaan kurkkaamassa blogiasi=)

  VastaaPoista
 5. Testailen tässä että mahdoinko osua painamaan oikeeta nappulaa, että poistuis se pakollinen ID jne jne jne joka esti kommentoimasta nimettömänä tms=) Nyt siis pitäisi onnistua nimettömänä kommentointi, mut en mee vannomaan ennenku kokeilen ;) Mä kun en mikään tekniikan ihmelapsi oo..............=)

  VastaaPoista